Crowdstrike SRL Crowdstrike SRL
Crowdstrike SRL

Crowdstrike SRL

4.19

26 evaluări

Adaugă evaluare

CrowdStrike lucrează cu Universitatea Politehnica din București pentru a oferi studenților experiența practică a unui loc de muncă în domeniul tehnic

21.12.2022

Lider global în domeniul securității cibernetice, prezent în România de mai bine de cinci ani, CrowdStrike România investește în programe de formare a studenților de la facultățile tehnice.

Compania a organizat, în iulie, un program practic intensiv despre machine learning și cloud computing la Universitatea Politehnica din București. Programul a cuprins două workshop-uri și două hackatoane desfășurate pe parcursul a două săptămâni.

În România, CrowdStrike are un puternic Centru de Inovare, unde angajații dezvoltă tehnologii cloud și de inteligență artificială, cu scopul de a identifica și de a proteja organizațiile de cele mai noi și sofisticate amenințări informatice.

  • Chiar dacă majoritatea planurilor de angajare includ recrutarea de specialiști seniori, CrowdStrike înțelege importanța investiției în formarea tinerilor încă de pe băncile facultății și va continua să-și asume angajamentul de a pregăti și de a organiza programe, workshop-uri și evenimente pentru studenții care vor să urmeze o carieră în IT și securitate informatică.

Startul programului de Machine Learning and Cloud Computing a fost dat în 25 iulie, la Universitatea Politehnica din București. Pentru workshop-ul de machine learning susținut în prima săptămână, specialiștii CrowdStrike au pregătit o serie de sesiuni cu exemple practice. Studenții au aflat cum folosirea celor mai noi tehnici de procesare a datelor în antrenarea algoritmilor de machine learning poate duce la o protecție mai bună a companiilor care folosesc soluții de securitate cibernetică bazate pe inteligență artificială.

 

CrowdStrike își continuă angajamentul de a contribui la formarea viitoarei clase de specialiști IT.

“Spre surprinderea noastră, mulți studenți știau deja ce înseamnă machine learning, dar puțini au avut ocazia să vadă cum poate fi aplicat într-un mediu real de business și ce avantaje poate aduce companiilor-client de soluții de securitate informatică”, spune Diana Bolocan, CrowdStrike Data Scientist și trainer în program.

În cel de-al doilea workshop, pe tema cloud computing, studenții au învățat despre concepte precum REST API, cum se creează servicii cloud și impactul pe care tehnologiile de tip cloud îl au în industriile IT și de securitate informatică.

Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, au existat două hackatoane la care studenții au aplicat cunoștințele teoretice dobândite pentru a crea aplicații cloud. 12 dintre cursanții cei mai activi au fost recompensați cu premii.

“Studenții au avut oportunitatea să se familiarizeze cu cele mai noi tehnologii din industrie și concepte de System Design, de care au profitat pe deplin. Faptul că au fost destul de pasionați să revină zilnic timp de două săptămâni ne confirmă că studenții sunt mai atrași de industrie atunci când primesc informații practice. Echipa noastră va continua să ofere astfel de programe, care reprezintă atât pentru noi, cât și pentru studenți, o ocazie extraordinară de a progresa”, declară Viorica Mancaș, CrowdStrike Cloud Engineer și trainer în program.

CrowdStrike își continuă angajamentul de a contribui la formarea viitoarei clase de specialiști IT, prin programe menite să-i învețe pe tineri care sunt cele mai noi tehnologii folosite în industria de securitate informatică și modul în care ele pot oferi o protecție mai bună organizațiilor împotriva adversarilor și a amenințărilor informatice.