56 evaluări

Edenred Digital Center continuă să crească tinere talente în industria tehnologică

05.07.2023

Edenred Digital Center, parte a grupului Edenred, se pregătește să lanseze cea de-a doua ediție a programului pentru absolvenți, EdenTech Graduate Program, o oportunitate de neratat pentru tinerii care își doresc o carieră în tehnologie.

Descoperă Edenred Digital Center (EDC)

Edenred Digital Center din București, deschis în iunie 2019, livrează soluții tehnologice pentru toate verticalele de business ale grupului Edenred – de la beneficii pentru angajați, mobilitate și flote, până la soluții de plată. Proiectele dezvoltate de echipele EDC deservesc zeci de milioane de beneficiari Edenred din cele 45 de țări în care compania este prezentă.

Despre EdenTech

Programul oferă tinerilor absolvenți din domeniul IT, dar și din domenii adiacente, posibilitatea de a-și începe cariera într-un mediu stimulant și inovator, alături de EDC. EdenTech Graduate Program reprezintă 4 luni de învățare intensivă, absolvenții având ocazia de a intra în contact cu industria tehnologică și de a-și construi o carieră de succes în acest domeniu.

Absolvenții selectați în program beneficiază de o serie de avantaje și oportunități care îi vor ajuta să-și dezvolte abilitățile și cunoștințele în ramura tehnologiei. Aceștia vor fi susținuți de mentori cu experiență, vor avea posibilitatea de a se expune în plan internațional, vor beneficia de flexibilitatea programului de muncă și vor avea oportunitatea de a interacționa cu liderii de top ai Edenred. De asemenea, absolvenții din program vor avea acces la unele dintre cele mai importante evenimente tech, fapt care le va oferi o perspectivă amplă asupra tendințelor și inovațiilor din industrie.

Ce trebuie să știe tinerii candidați dacă se gândesc să se îmbarce în această călătorie?

Candidații trebuie să fi absolvit recent un program de studii din domeniul IT sau un domeniu adiacent și să manifeste interes și pasiune pentru tehnologie. Motivația și curiozitatea sunt, de asemenea, aspecte importante pe care EDC le caută în absolvenți. Un avanataj pentru candidați îl reprezintă experiența anterioară într-un program de internship sau de voluntariat, care să demonstreze angajamentul și implicarea lor în domeniul tech. Totodată, un aspect esențial și indispensabil este cunoașterea limbii engleze la un nivel avansat, întrucât programul oferă oportunități de colaborare globale.

Absolvenții selectați pentru EdenTech Graduate Program vor avea posibilitatea să își dezvolte abilitățile tehnice și să-și construiască o carieră într-un mediu inovator și dinamic. Programul reprezintă o rampă de lansare excelentă pentru tinerii pasionați și o ocazie unică de a face parte dintr-o echipă tech de elită.

Află care este părerea participanților de anul trecut, din prima ediție Edentech Graduate Program 2022:

Tania – echipa Cloud

Bună, sunt Tania, parte a echipei de Cloud din EDC.  Fiind un proaspăt absolventă de facultate și nelucrând niciodată în industrie, EdenTech Graduate Program a fost o experiență neprețuită pentru mine. Este unul dintre acele lucruri care par evidente în retrospectivă, dar, în timp ce cursurile universitare sunt excelente pentru a începe cariera, numai munca într-un mediu real de lucru te poate ajuta cu adevărat să te pregătești pentru o carieră în tehnologie.

Cristian – echipa Network

Bună, sunt Cristian și sunt junior în echipa Network. Experiența mea de până acum a fost încântătoare, am învățat o mulțime de lucruri noi și interesante cu ajutorul echipei mele. Călătoria mea a început cu un proces de învățare și o introducere a modului în care funcționează lucrurile în companie, de la întâlniri cu echipa de HR și cu propria mea echipă până la participarea la "Tech Break", o oportunitate de a prezenta și împărtăși informații interesante pe anumite teme tehnice. Sunt foarte încântat de proiectele viitoare și abia aștept să mă implic în ele.

Daria – echipa PayTech

Bună, sunt Daria și am 22 de ani. Am început programul de absolvenți EDC imediat după terminarea facultății și pot spune că a fost o experiență pe care aș recomanda-o cu adevărat pentru proaspeții absolvenți și nu numai. Nu a început ca un job obișnuit, cu sarcini primite din start. Am avut ocazia să acumulăm experiență atât în Java develompent, cât și în QA&Automation, de-a lungul a două luni intense de pregătire. Ulterior, am găsit un mediu foarte prietenos și echilibrat în echipa noastră, care ne tratează cu răbdare și ne oferă sfaturi valoroase cu privire la provocările zilnice pe care le întâlnim.

Alexandru – echipa Data

Experiența de a participa la Edentech Graduate Program în echipa Data Engineering a fost, până în prezent, una foarte plină de satisfacții. În ultimele două luni am avut ocazia să descoperim și să învățăm să lucrăm cu cele mai noi tehnologii de date, începând în același timp să aplicăm cele mai bune practici din industrie. De asemenea, am învățat cum să ne gestionăm timpul și să lucrăm împreună ca o echipă eficientă, implementând împreună o serie de proiecte. În afară de munca noastră aici, am avut, de asemenea, timp și ocazii pentru a ne cunoaște mai bine noii colegi și pentru a forma un grup unit, alături de care abia aștept să rezolv noi provocări.

Beneficii companie

Galerie foto