La Edenred România, luna decembrie a fost, cu adevărat, o lună specială, pentru că am realizat multe momente frumoase împreună. Finalul de an a fost despre fiecare clipă pe care am petrecut-o alături unii de alţii, despre momentele de recunoştinţă şi celebrare. Şi, nu în ultimul rând, a fost despre relaxare şi voie bună.
🎄 E minunat şi emoţionant cum bradul recunoştinţei ne-a adunat în jurul lui, datorită mesajelor de mulţumire şi apreciere pe care fiecare dintre noi le-a scris pentru colegi. Cu siguranţă, ne vor face sărbătorile mai frumoase, ştiind câtă căldură şi recunoştinţă primim unii de la alţii. ❤️
🫶 Am trimis magie şi vibe-ul nostru pozitiv copiilor şi vârstnicilor cărora am încercat să le facem sărbători mai vesele, prin acţiunile de suflet pe care le-am organizat.
🎁 Desigur, nu au lipsit cadourile! De la Moş Crăciun, care s-a strecurat în birourile din Bucureşti, Sfântu Gheorghe şi din ţară, dar şi de la Secret Santa.
🎉 Săptămâna provocarilor ne-a dat un boost de energie şi ne-a pus creativitatea la treabă! Fiecare zi în care am lansat provocările a fost o surpriză ce s-a lăsat cu distracţie!
🎇 Şi, bineînţeles, am dat start petrecerilor de Crăciun! Pentru cei mici, dar şi pentru cei mari! Au fost seri minunate, încărcate de voie bună, de care o să ne amintim cu drag.
🎅 Sărbători liniştite şi un An Nou împreună, cu visuri care se transformă în realitate!