E.ON România E.ON România

327 evaluări

E.𝐎𝐍 𝐒𝐨𝐟𝐭𝐰𝐚𝐫𝐞 𝐃𝐞𝐯𝐞𝐥𝐨𝐩𝐦𝐞𝐧𝐭 @ 𝐂𝐨𝐝𝐞𝐜𝐚𝐦𝐩 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚

11.11.2024

E.𝐎𝐍 𝐒𝐨𝐟𝐭𝐰𝐚𝐫𝐞 𝐃𝐞𝐯𝐞𝐥𝐨𝐩𝐦𝐞𝐧𝐭 @ 𝐂𝐨𝐝𝐞𝐜𝐚𝐦𝐩 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚

👏 Suntem încântați că am participat la Codecamp Romania, unul dintre cele mai importante evenimente tech ale anului, unde inovația a fost cuvântul zilei. Cu sute de participanți extraordinari și discuții captivante, am avut plăcerea să interacționăm, să învățăm și să prezentăm unele dintre cele mai importante progrese ale noastre.

🔊 Colegii noștri, 𝐒𝐞𝐛𝐚𝐬𝐭𝐢𝐚𝐧 𝐄𝐠𝐠𝐞𝐫𝐬 și 𝐒𝐞𝐛𝐚𝐬𝐭𝐢𝐚𝐧 𝐆𝐚𝐯𝐫𝐢𝐥, au susținut o prezentare despre 𝑫𝒆𝒗𝒆𝒍𝒐𝒑𝒆𝒓 𝑷𝒐𝒓𝒕𝒂𝒍, subliniind importanța adaptării la creșterea rapidă a proiectului și modul în care portalul ajută la simplificarea proceselor de integrare și ieșire a noilor membri ai echipei. Ei ne-au arătat cum, folosind Backstage ca framework principal, au construit portalul care simplifică fluxurile de lucru complexe, ușurează tranzițiile și asigură o aliniere constantă a echipei pe măsură ce proiectul se dezvoltă.

⚡Standul nostru a "luminat" cu adevărat atmosfera, datorită tuturor oamenilor incredibili care s-au oprit la o discuţie cu noi. Suntem plini de recunoștință pentru energia pe care ați adus-o în spațiul nostru, făcându-l să pară cu adevărat electric.

Vă mulțumim că ați fost parte din această experiență!