Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Menatwork Menatwork

E-Mail: office@menatwork.ro / info@menatwork.ro
Site: www.menatwork.ro

Implicarea, cheia succesului pentru Menatwork

20.01.2025

Grupul Menatwork înseamnă, în acest moment, 330 de oameni implicați, dintre care 62 contribuie la dezvoltarea business-ului zilnic,de peste 15 ani. În cadrul organizației se acordă atenție nevoilor reale ale angajaților și se adaptează în mod constant politica de compensații și beneficii pe direcții ca sănătate, dezvoltare profesională și stabilitate.

„Ne preocupă starea de sănătate a colegilor noștri, astfel că, la nivelul grupului ne bucurăm de o asigurare de sănătate privată, alături de un jucător important pe piață. Identificăm constant nevoile de dezvoltare profesională, iar angajații noștri sunt ghidați către programe de specializare interne și externe, încercând să creăm o cultură a învățării în cadrul organizației”, afirmă Miruna Banica, HR Manager Menatwork.

Compania este interesată să aibă angajați motivați, care să se întoarcă în fiecare zi cu plăcere la job-ul lor și să performeze, motiv pentru care depune eforturi pentru a crea un mediu de lucru profesionist pentru fiecare, bazat pe un sistem de recunoaștere a performanței, fiind în același timp atenți și la nevoile lor dincolo de job, în zona de familie și de siguranță, mai ales în acest context nou. În prezent, oportunitățile de angajare în cadrul organizației sunt direcționate către zona comercială, department atât de important pentru a atinge obiectivele stabilite și de a implementa viziunea în cadrul fiecărui proiect.

De asemenea, producția este un sector în care există în permanență poziții deschise pentru oameni specializați, a căror experiență ar permite organizației să își păstreze locul de producător de top.

Grija față de societate și mediul înconjurător

Fideli credinței că prosperitatea și succesul business-ului trebuie împărtășite prin acțiuni în beneficiul comunității, Grupul MENATWORK, prin Asociația Menatwork, este implicat în proiecte de responsabilitate socială, inițiative menite să ajute comunitatea – acțiuni de caritate pentru copii, bătrâni și adulți cu dizabilități.

„În contextul pandemic actual, prin Asociația Menatwork am reușit să fim implicați în zona medicală prin oferirea de materiale de protecție către spitale înrolate în lupta Covid-19: Spitalul Ana Aslan și Spitalul Carol Davila. Ne dorim să avem o contribuție constantă și astfel încercăm în mod frecvent să contribuim cu materialele pe care le producem sau comercializăm în unități sanitare ca spitalul Marius Nasta București și Secția de pediatrie a spitalului CF2 București, în parteneriat cu Asociația Faborisa Care for Suffering”, detaliază Miruna Banică, HR Manager.

MENATWORK și-a luat angajamentul de a promova, a menține și a aplica o politică de mediu sănătoasă prin îmbunătățirea continuă a sistemului de management de mediu, implementând standardul ISO 14001:2015, sistem supravegheat anual, utilizând tehnologii moderne și eficiente energetic în fabrici, luptând pentru o planetă mai verde, dar și plantând arbori, atât alături de fundațiile partenere, cât și intern, la fiecare aniversare a grupului