Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Michelin Romania Michelin Romania
Michelin Romania

Michelin Romania

468 evaluări

Cristina Paveliu, HR Manager: Tot ceea ce face HR-ul s-a accelerat în contextul Covid-19

27.11.2020

Pe 3 septembrie 2020, Cristina Paveliu, Manager Resurse Umane la Michelin Corporate & Business Services a participat la evenimentul Workplaces of the Future, organizat de The Diplomat. Discuția s-a concentrat asupra modului în care companiile au gestionat restricțiile sanitare în contextul Covid-19. Iată câteva dintre detaliile împărtășite de Cristina Paveliu despre Michelin:

COMUNICAREA EFICIENTĂ:

Aveam toate instrumentele de care aveam nevoie pentru a continua să comunicăm (Teams, Zoom etc.). Cu toate acestea, când suntem online - ca astăzi - pierdem părți ale comunicării non-verbale; indicii, semnale pe care de obicei le observăm atunci când suntemi într-o discuție față în față.

Ceea ce am făcut pentru a îmbunătăți și a acoperi această absență a comunicării față în față a fost să ne folosim mai mult camerele video în timpul apelurilor, să organizăm tot felul de evenimente live, unde oamenii au avut șansa să-și spună întrebările și preocupările. Am avut, de asemenea, discuții on-line mai frecvente, am sărbătorit online de zile de nașterehttps://jobs.michelin.ro/ro/node/5825, am organizat un spectacol de talente online. Mai recent (cred că a fost luna trecută) am organizat primul teambuilding online. Deci, este posibil să menținem comunicarea puternică, dar trebuie să facem un efort suplimentar pentru a compensa inconvenientul de a nu fi în aceeași cameră.

Mai multe detalii pe site-ul nostru de cariere.