Pepsi, brandul iconic din portofoliul PepsiCo și una dintre cele mai recunoscute și iubite băuturi răcoritoare carbogazoase din lume, este partener UNTOLD, festivalul devenit reper pentru iubitorii de muzică din întreaga lume. 💪
„Pepsi este un brand emblematic, iubit de generații, care a redefinit constant trendurile și a inspirat prin inovație și energie. A fost mereu alături de consumatori în momente speciale sau pur și simplu atunci când au vrut să se bucure de gustul său inconfundabil. Parteneriatul cu UNTOLD, evenimentul muzical care a pus România pe harta celor mai mari festivaluri muzicale din lume, este încă o dovadă că ne dorim să fim aproape de consumatori, să le susținem pasiunile și să creăm amintiri memorabile pentru aceștia. Suntem încântați să fim băutura răcoritoare carbogazoasă oficială a UNTOLD X și să oferim sutelor de mii de participanți din întreaga lume ocazia de a savura gustul grozav, unic, Pepsi, în timp ce se bucură de muzica celor mai importanți artiști ai momentului. Împreună cu partenerii noștri, vom crea la Cluj-Napoca un univers magic, cu experiențe inedite, pe care abia așteptăm să le dezvăluim. Avem convingerea că ediția aniversară va fi una de neuitat”, a declarat Mihaela Hristea, Senior Marketing Manager Beverages PepsiCo.