Provident Financial Romania Provident Financial Romania

298 evaluări

Angajator transparent
Adaugă evaluare

Tel: 021.312.2266 Fax: 021.312.2299 Site: www.provident.ro

Bursele stART, la a zecea ediție: mai mulți bursieri, o nouă artă, actoria

10.10.2024

Am început înscrierile pentru cea de-a 10-a ediție a proiectului Bursele stART, prin care tineri talentați  vor beneficia, pe tot parcursul anului viitor, de susținere financiară și educațională pentru a-și dezvolta talentul artistic. Ediția aniversară a Burselor stART aduce o nouă artă în portofoliu: din acest an, și liceenii talentați la actorie se pot înscrie în proiect. Bursele stART este un proiect dezvoltat de Școala de Valori, în parteneriat cu Provident Financial România și cu sprijinul ministerului Educației.

Proiectul din acest an prevede susținerea a 60 de bursieri: 10 pentru pictură, 10 pentru desen, 10 pentru muzică, 10 pentru dans,10 pentru artele viitorului (vlogging, scriere creativă sau fotografie) și 10 pentru noua categorie, actoria. Fiecare elev participant va primi, pe lângă accesul la resurse educaționale și de dezvoltare personală, și o bursă financiară în valoare de 8.000 de lei. Liceenii pot completa formularele de înscriere https://scoaladevalori.ro/bursele-start/  până în 20 noiembrie.