Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Sport Time Trade Sport Time Trade
Sport Time Trade

Sport Time Trade

25 evaluări

Adaugă evaluare

Air Max Day la birourile Sport Time

28.08.2024

Echipele Sport Time din birourile din Belgrad, București și Sofia au sărbătorit cea de-a 37-a aniversare Air Max marți, pe 26 martie.

A fost ziua în care fiecare coleg a purtat perechea sa preferată de pantofi sport Air Max și a făcut fotografii într-un decor tematic inspirat de sloganul campaniei Air Max din acest an „feel the unreal”.

Ne-am concentrat creativitatea în cadrul atelierului de creație Air Max, colorând siluete ale unora dintre modelele Air Max celebre. Folosind markere, acuarele, sclipici și stickere am creat zeci de design-uri Air Max și ne-am distrat de minune. Am fost inspirați de o varietate de surse – primăvara, natura, spiritul liber și colaborările cu artiști celebri din întreaga lume.

Ca adevărați fani ai brandului, chiar și brioșele pe care le-am servit au fost marcate cu logo-urile Nike și Air Max.

Prima zi Air Max datează din 2014 când echipa de la Nike a decis să sărbătorească aniversarea reclamei istorice Nike Air Revolution care a debutat prima dată pe 26 martie 1987, ceea ce a lansat oficial pantoful Air Max.