Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Sport Time Trade Sport Time Trade
Sport Time Trade

Sport Time Trade

25 evaluări

Adaugă evaluare

Bucharest Half Marathon

28.08.2024

În weekendul 11-12 Mai a avut loc Semimaratonul Internațional București, sponsorizat de OMV Petrom, la care au participat și nouă membri ai echipei Sport Time Trade România.

“A fost o reală plăcere să particip la acest semimaraton. A fost motivațional, mi-am împins limitele împreună cu colegul meu Ianis, alături de care am alergat. Mândria de a reprezenta compania și satisfacția de a termina cursa mă determină să îmi doresc să particip și la următorul maraton. Pot spune că sunt mult mai relaxat în urma acestei curse deoarece mi-am dat un restart odată cu acest efort.”, a declarat Petrică Pîrjol, Store Manager în magazinul Nike din Fashion House Pallady.

Colegii noștri s-au susținut constant pentru a ajunge la linia de sosire, demonstrând spirit de echipă și motivație. Participarea la acest semimaraton a fost nu doar un test de anduranță fizică, ci și o oportunitate de a întări legăturile dintre membrii echipei noastre. Suntem mândri de realizările lor și de modul în care au reprezentat compania noastră cu mândrie și determinare.