Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Top Restaurante Și Cafenele Cu Servire Rapidă 2024 Top Restaurante Și Cafenele Cu Servire Rapidă 2024 Starbucks Romania Starbucks Romania
Starbucks Romania

Starbucks Romania

408 evaluări

Angajator transparent

Poveștile partenerilor: 2 - Nina

30.05.2022

Nina

Mă numesc Nina, sunt Partener Starbucks de 3 ani, din 2019 pe când încă eram studentă la Drept. Sunt puternică, mă adaptez ușor, iar în acești ani am avut parte de o dezvoltare frumoasă, fiind în prezent Facility Manager. Îmi plac oamenii și apreciez diversitatea lor. Fiecare zi vine cu o experiență nouă, așa că nu este loc de monotonie! Fiind la Facultatea de Drept, trebuia să vorbesc în public și la început aveam emoții, dar datorită experienței mele în această companie am reușit să trec de această teamă.

M-am dezvoltat pe partea de public speaking prin interacțiunea cu clienții, prin coffee tasting-uri, prin tot ce ține de Starbucks în general pentru că acesta este unul dintre principiile Starbucks: Make every moment right! Nu știam că lumea cafelei e atât de vastă. Am gasit aici o a doua familie! Familie care mă susține și mă încurajează, iar datorită lor și datorită muncii depuse, am reușit să mă dezvolt. Îmi place mediul din această companie, este unul plăcut în care vin mereu cu drag. Am învățat cum să aplanez situații, am învățat să iau decizii în situații dificile am reușit să-mi demonstrez mie prin această experiență că pot mai mult decât credeam!

Fă din fiecare moment unul perfect și zâmbește în fiecare zi pentru că nu ar trebui să existe nimic în lumea asta, ceva sau cineva să ne supere!