UP Romania UP Romania

UP Romania

90 evaluări

Adaugă evaluare

Tel: 021.402.8223 Fax: 021.313.0074 Site: www.upromania.ro

Aplicatia bonapp.eco – solutia smart impotriva risipei alimentare

05.04.2022

Ne-ar fi greu sa ne imaginam viata fara smartphone si toate avantajele pe care le luam deja ca atare. Suntem pe zi ce trece parca mai eficienti, mai conectati si mai ”smart” la randul nostru si putem alege sa folosim aceste avantaje pentru a rezolva “smart “, inclusiv probleme ceva mai complexe.

Una dintre ele poate fi faptul ca prea multa mancare buna ajunge sa fie aruncata zilnic. Vrem sa schimbam asta.

Mesele ”smart” te ajuta sa combati risipa alimentara!

Te-ai gandit ca poti avea o masa gustoasa si indestulatoare si, in acelasi timp, sa eviti risipa alimentara? Cum? Daca ajunge la omul potrivit. Atat de simplu. Iar omul potrivit poti oricand fi tu, daca alegi sa cumperi ”smart”.

Primul pas? Fii atent mereu la mancarurile din categoria „vanzare accelerata”. Sunt produse al caror termen de valabilitate expira in cateva zile, in continuare la fel de bune de mancat. Acestea sunt alimentele care ar trebui sa aiba prioritate pe orice lista de cumparaturi.

Alaturi de partenerii nostri de la bonapp.eco ti le punem la dispozitie chiar in smartphone-ul tau.

Restaurantele, cafenelele, supermarketurile si cofetariile din apropierea ta vin de acum cu oferte in aplicatie, la un pret ”smart”. Comanzi si le ridici sau le savurezi la locatie si descoperi mereu gusturi si locuri noi. E simplu.

Mesele ”smart” se comanda prin aplicatie si iti pastreaza bugetul zen

Descarci aplicatia bonapp.eco (link catre aplicatie) si verifici ofertele zilei sau lista de locatii inscrise in platforma. In fiecare saptamana se alatura altele noi.

Daca nu gasesti ceva pe gustul tau, adauga locatiile de interes la favorite si vei fi printre primii notificati cand acestea vor posta ceva.

Daca gasesti ceva ce suna bine si e aproape de tine, platesti direct in aplicatie prin cardul Up Dejun cu licenta Mastercard, la fel cum ai face cu orice alt card bancar. Partenerii care ofera aceasta posibilitate sunt marcati in aplicatie.

In drum spre casa sau in pauza de masa, dai o fuga si ridici comanda care te asteapta.

Toata lumea are de castigat: tu, comerciantii, planeta. Smart, nu-i asa?