Brillio Romania Brillio Romania

41 evaluări

Angajator transparent
Adaugă evaluare

Prezentare Brillio Romania

Brillio România este o organizație dinamică și în creștere rapidă, care face valuri în industrie. Avem peste 160 de angajați și birouri în Cluj, Oradea și București. Sediul Brillio Global se afă în Silicon Valley, iar compania este prezentă în 15 locații, pe 3 continente.

Brillio Romania este o companie certificată ca Great Place to Work - la fel ca surorile sale din Statele Unite, UK, Mexic și India.

La Brillio România, știm că succesul nostru vine din contribuțiile inovatoare și munca strălucită a oamenilor noștri. Așadar, facem din promovarea unui mediu de lucru pozitiv prioritatea noastră principală. Angajații Brillio România nu numai că prosperă în acest mediu, dar au și șansa de a-și construi cariere lungi și satisfăcătoare, favorizând un sentiment de dedicare și stabilitate care, în cele din urmă, aduce beneficii atât companiei, cât și clienților noștri valoroși - față de satisfacția cărora avem un angajament serios.

De ce sa lucrezi cu noi?

Oamenii sunt inima companiei Brillio.

Le oferim angajaților noștri un mediu de lucru divers, în care se simt apreciați și importanți. Ne concentrăm pe colaborare și respect, și nu pe ierarhii. Suntem o echipă și ne place să învățăm unii de la alții. Facem tot ce ne stă în putință pentru a oferi susținere și oportunități extinse de învățare și dezvoltare, permițându-le membrilor echipei noastre să își dezvolte noi abilități, să își urmeze pasiunile și să-și atingă întregul potențial. Ne mândrim cu faptul că lucrăm cu tehnologii inovatoare de ultimă generație. Ne place să creăm viitorul, nu numai să ni-l imaginăm. Suntem cu toții diferiți, așa că le oferim angajaților noștri o gamă largă de beneficii pentru a alege ce li se potrivește.

Toate acestea sunt motivele pentru care am primit certificarea Great Place to Work.

Credem în găsirea unui echilibru sănătos între muncă și viața personală, astfel încât să poți prospera în ambele domenii. Cu un orar flexibil și opțiunea de a lucra de la distanță, le oferim partenerilor noștri libertatea și independența de a fi productivi, într-un mediu în care încrederea vine din ambele părți.

A alege să lucrezi cu noi înseamnă să te alături unei echipe care îți hrănește talentul, încurajează creativitatea și susține echilibrul între viața profesională și cea personală.

Join us and let's create something brilliant together!

Statistici companie