Lactalis Romania Lactalis Romania

Lactalis Romania

64 evaluări

Adaugă evaluare

Prezentare Lactalis Romania

Descoperă Lactalis Romania: Liderul lactatelor și al oportunităților!

Un business de familie care oferă produse gustoase și sănătoase care ne aduc mai aproape unii de alții

Bun venit la Lactalis Romania, liderul lactatelor din România și parte a celei mai mari companii de produse lactate din lume, Lactalis Romania. Suntem o familie mare care adună branduri de încredere precum Albalact, Dorna Lactate, Covalact, Raraul, Parmalat, Lactalis Romania, Lactalis Logistic.

Cu peste 2000 de colegi care își aduc contribuția zilnic în 6 sedii administrative și 4 fabrici din Alba, Harghita, Covasna, Suceava, București și Ilfov, ne mândrim că acoperim întreaga țară cu produse de calitate. Fie că ești la început de carieră sau un profesionist experimentat, avem loc pentru tine în echipa noastră!

Brandurile noastre sunt deja parte din viața de zi cu zi a românilor: Zuzu, Fulga, Albalact, Covalact De Țară, LaDorna, Rarăul, President, Galbani și Santal sunt nume de încredere pe care le găsești în orice bucătărie. Suntem mândri de portofoliul nostru diversificat și de tradiția de 50 de ani pe care o continuăm cu succes.

Ne preocupă dezvoltarea profesională a echipei noastre. Oferim programe de formare și dezvoltare atât la nivel local, cât și internațional, dându-ți șansa să lucrezi și în alte companii și fabrici Lactalis din Europa.

Fie că ești pasionat de vânzări, marketing, resurse umane, juridic, finanțe, achiziții, calitate, producție, tehnic sau colectare lapte, te așteptăm cu brațele deschise să te alături echipei noastre.

Vino să descoperi ce înseamnă #LactalisRomania și bucură-te de #LactalisExperience.

Hai să creștem împreună, să inovăm și să ne bucurăm de succes în Lactalis!

Un nou capitol în povestea noastră

În loc să avem un simplu scop, am ales să ne dotăm cu un scop activ, sintetizat în semnătura noastră: Îngrijim viitorul.

Ne angajăm să susținem un viitor responsabil, oferind cele mai bune produse lactate pentru a sprijini dezvoltarea fiecărei persoane, în parteneriat cu comunitățile locale.

De ce sa lucrezi cu noi?

În Lactalis România ești parte dintr-o familie mare și diversă. Ne mândrim cu o cultură organizațională deschisă, prietenoasă și incluzivă, unde fiecare voce este ascultată și fiecare idee contează. Valorile noastre comune – ambitia, implicarea si cu simplitate - ne unesc și ne motivează să ne dezvoltăm împreună.

Statistici companie