Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

61 evaluări

Adaugă evaluare

Prezentare Leviatan Group (Leviatan Design, Ubitech Constructii, eConfaire Immersive Design)

Leviatan Design, Ubitech Construcții, eConfaire Immersive Design și Copraag Entrepreneur oferă servicii complete de construcții, utilizând tehnologii de ultimă generație.Toate proiectele din portofoliul Leviatan Group sunt recunoscute pentru calitatea lor excepțională, fiind dezvoltate în BIM, cu tehnologii și aplicații performante, de o echipă de peste 280 de profesioniști de top. Portofoliul Leviatan Group include o varietate de proiecte Design & Build, de o complexitate ridicată, în domenii precum Apărare, Medical, Educațional și Administrativ.

Construim excelență. Creștem lideri. Inspirăm viitorul.

La Leviatan Group, creăm un mediu în care inovația întâlnește responsabilitatea și în care fiecare angajat are oportunitatea de a-și atinge potențialul maxim. Investim în dezvoltarea continuă, susținem leadership-ul autentic și construim împreună viitorul industriei. Când te alături echipei noastre, devii parte dintr-o cultură bazată pe pasiune, integritate și ambiție de a reuși.

De ce sa lucrezi cu noi?

Statistici companie

Beneficii companie