Michelin Romania Michelin Romania
Michelin Romania

Michelin Romania

408 evaluări

Prezentare Michelin Romania

Michelin, lider în domeniul anvelopelor, este dedicată îmbunătățirii sustenabile a mobilității bunurilor și persoanelor prin producția, distribuția și comercializarea de anvelope pentru fiecare tip de vehicul.

Aceasta oferă, de asemenea, servicii inovatoare ce sprijină afacerile, servicii de mobilitate digitale și publică ghiduri de călătorie, ghiduri pentru hoteluri și restaurante, hărți și atlase rutiere.

Grupul Michelin și-a început activitatea în România în august 2001.

În prezent, Michelin are în România peste 4400 de angajați, 3 fabrici (2 la Zalău, județul Sălaj și una la Florești, județul Prahova), o rețea comercială şi un centru de servicii partajate în București. Începând cu anul 2018, Bucureștiul a devenit centru de coordonare a regiunii Europa Centrală (20 țări).

În 2020, Michelin Romania a obținut certificarea Top Employers, de la reputatul Top Employers Institute, pentru procesele si politicile sale de Resurse Umane, create spre beneficiul angajaților.

De ce sa lucrezi cu noi?

Avansăm împreună!

Spre visurile tale! Spre ambițiile tale! Spre cariera pe care ți-o dorești!

În echipa Michelin îți arătăm încredere și te încurajăm și susținem să îți atingi potențialul. Cu pasiune, entuziasm și mândrie, putem construi împreună viitorul, indiferent de experiența ta.

În Michelin poți întâlni ingineri industriali care își continuă cariera în Centrul de servicii partajate; polonezi care lucrează în România; români care au devenit manageri în Germania sau femei care sunt manager de uzină.

Diversitatea locurilor de muncă pe care le gestionăm în Europa Centrală ne permite să construim împreună cu angajații noștri parcursuri profesionale surprinzătoare.

Alege să crești alături de Michelin!

Statistici companie