ACEȘTIA SUNTEM NOI, SOFTSERVE
Suntem extinși la nivel global, dar și local. O echipă de 11.000+ angajați, dar totuși apropiați. Maeștri în tehnologie, dar nu ne oprim niciodată din învățat.
Suntem o companie lider în domeniul consultanței IT și al serviciilor digitale, având o prezență puternică în 16 țări din întreaga lume.
Timp de 30 de ani, am acumulat experiență în furnizarea de soluții digitale de top pentru diverse sectoare de afaceri, cum ar fi tehnologia de vârf, serviciile financiare, sănătate, științele vieții, comerțul cu amănuntul, energie și producție.
SOFTSERVE ÎN ROMÂNIA
2 ani de activitate
100+ angajați
100% muncă remote – dar poți lucra de unde îți convine: de la biroul din București, spațiile de co-working din Cluj sau din Iași.
6 centre de excelență: Big Data, Data Science, DevOps, Experience Design, Platforms și Solution Architecture.
Angajăm în următoarele arii: Android Software Enginers, DevOps, .NET Software Engineer, Data Science, Platforms, Experience Design, Solution Architecture.
Suntem predominant seniori în: Application Engineering, Data Engineering, Quality Management.