Conectăm cele mai mari și mai respectate mărci din lume cu clienții lor.
TP România face parte din grupul global TP, lider mondial în furnizarea de soluții externalizate pentru gestionarea experienței clienților. Cu o experiență de aproape 20 de ani pe piața locală, suntem un centru de excelență pentru servicii multilingve și sprijinim unele dintre cele mai mari și mai respectate branduri din lume.
Ce facem la TP România?
TP România oferă soluții complete de contact center, având un impact semnificativ asupra experienței clienților prin multiple canale de comunicare, inclusiv voce, chat, email și rețele sociale. Misiunea noastră este de a construi relații durabile și de a dezvolta strategii eficiente pentru a sprijini succesul clienților noștri.
Cu o echipă de 4.000 de angajați, operăm în 95 de piețe globale, oferind suport în 30 de limbi diferite. Avem patru centre operaționale în România și 53% dintre colegii noștri lucrează remote, ceea ce subliniază flexibilitatea și adaptabilitatea companiei la schimbările pieței muncii.
Valorile care ne definesc
La TP România, satisfacția clienților este unul dintre cele mai importanți indicatori de performanță (KPI) pentru noi. Ne străduim continuu să oferim experiențe de excepție prin echipe talentate și soluții tehnologice inovative.
De ce să alegi TP România pentru cariera ta?
Lucrând la TP, vei face parte dintr-o echipă globală dedicată excelenței. Oferim oportunități de dezvoltare profesională într-un mediu dinamic și colaborativ, sprijinit de tehnologie de vârf. În plus, suntem o companie premiată pentru mediul nostru de lucru, cu distincții precum:
- Great Place to Work® 2024 - 2025
- Brandul Anului în România
- Cel mai bun Contact Center Externalizat (Large)
- Cel mai bun Employer Branding pentru Contact Center
De ce să colaborezi cu noi?
TP România nu doar că furnizează servicii excelente pentru clienți, dar își dedică resursele pentru a crea un loc de muncă stimulativ și plăcut. Încurajăm dezvoltarea profesională și punem un accent deosebit pe echilibrul între viața profesională și personală.
TP Romănia – Conectăm oameni și branduri, oriunde în lume!