Grupul UniCredit este construit în jurul valorilor: integritate, asumare și grijă pentru cei din jur. Să trăim aceste valori în mod autentic înseamnă să facem ceea ce este corect pentru colegii, clienții și comunitățile noastre.
Suntem o bancă paneuropeană cu o ofertă unică de servicii în Italia, Germania, Europa Centrală și de Est. Deservim peste 15 milioane de clienți din întreaga lume, iar misiunea noastră provine din impactul pozitiv pe care îl putem avea asupra oamenilor si mediului. Scopul nostru este de a ajuta comunitățile să progreseze, nu numai prin produse și servicii bancare diferențiate, ci și prin investițiile noastre, care vizează construirea unui viitor durabil. În plus, ne pasă de mediu și contribuim la abordarea crizei climatice, reducând la minimum amprenta noastră de carbon și ajutând clienții și comunitățile să facă același lucru.
În România suntem una dintre principalele instituții financiare, datorită celor peste 3000 de colegi, atât din București, cât și din sucursalele Retail și Corporate din țară. Digitalizarea și angajamentul față de principiile ESG sunt factori cheie pentru serviciile și produsele noastre, și suntem preocupați să creăm un viitor durabil pentru clienții noștri, comunitățile și oamenii noștri.
Credem că cel mai bun mod de a face o diferență în viața clientului nostru este să facem o diferență în viața oamenilor noștri. Experiența pe care o oferim atât clienților cât și colegilor este foarte importantă pentru noi. Pentru că ne preocupăm să construim un banking sustenabil, relații de durată clădite pe încredere și să cultivăm un mediu de lucru pozitiv.
Colegii noștri sunt esențiali pentru succesul misiunii noastre. Ei se află la baza impactului pozitiv pe care îl avem în comunitățile pe care le deservim. Și ne bazăm unii pe alții, punem suflet în ceea ce facem, ca la final de zi să fim mândri de realizările noastre.