Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Netex Romania Netex Romania
Netex Romania

Netex Romania

41 evaluări

Galerie video Netex Romania

Halloween 2024 - Sibiu Office

Nu, nu e despre Rachel si Joey din "Friends", ci despre ceva mult mai important - despre importanța serviciului de Customer Support și calitățile unui angajat din domeniu. Colegii noștri de pe Customer Support reprezintă primul contact al clientului cu c

Fiecare platforma sociala are caracteristicile si specificul ei. Ce e important, e sa stii sa iti adaptezi mesajul pe care doresti sa il transmiti in functiile de caracteristicile pe care platforma ti le pune la dispozitie. Te asteptam sa ne dai Like si F

#websummitlisbon2023

8 motive pentru care serviciul pentru clienți este important și prioritar 1. Te ajută să-ți păstrezi clienții 2. Îmbunătățește retenția angajaților 3. Consolidează valorile companiei și brandul 4. Generează recomandări 5. Crește valoarea de viață a client

Who likes interviews? Some of the questions are not necessarily very comfortable, plus maybe the HR seems a bit too inflexible ... So here is what not to say at a job interview: 1. "What does your company do?" You've already applied for a job, you should

When you have your colleagues next to you, JUMP! :)))

De ce ai alege sa lucrezi alaturi de noi? Afla raspunsul din acest video

#customercare #customersupport #bpo #bpojobs #lithuanian

Memories #teambuilding #netexromania #workhardpartyharder #fun

De Fundația Speranța ne leagă o prietenie de câțiva ani și zeci de familii ajutate. În fiecare an, colegii noștri din toată țara se implică în campaniile de ajutorare organizate de această fundație. Implică-te și tu alături de noi! #WorldHumanitarianDay #

Te asteptam in echipa noastra!

Netex @ Berlin E-commerce Expo 2022 #ecommerce #expo #netexromania

Cam asa si-au petrecut weekend-ul colegii din departamentul de Back Office.. #teambuilding #weekend #netexromania #paintball #fotball #team

Netex @ Budapest E-Commerce Expo 2022 #budapest #netex #ecommercebrasil

Privelistea de la noul sediu Netex!